Изработка на уеб сайт

Има нужда от изработката на модерен и бърз уеб сайт за Вашия бизнес или бранд? С дългогодишния си опит в тази сфера ще мога да Ви помогна да изградим идеалния уеб сайт за нуждите на Вашия бизнес или бранд. След кратко събеседване ще разберем дали можем да работим заедно, какви са нуждите на Вашия бизнес, с какво мога да Ви помогна и кои са следващите стъпки, за да постигнем целите Ви.

Индивидуалния подход към Вашите нужди и желания ще помогнат за създаването на перфектното решение, което е приложимо само и единствено за Вашите нужди.

След проведената първоначална среща, в най-кратки срокове ще Ви предоставя 3 примерни дизайна за уеб сайта Ви, които ще обсъдим, променим и изберем този, който се вписва най-добре във визията Ви. Заедно с това ще получите и план с всички последващи стъпки, за да знаете кога какво може да очаквате.

Ще разполагате с достъп до работните версии на сайта след всеки завършен етап, за да можем да правим нужните промени още щом открием нуждата от това.

След приключване на проекта, ако е необходимо, ще Ви обуча как да използвате сайта по най-ефективния и лесен начин. Получавате и гаранция и поддръжка на създадения сайт.