Изработка на онлайн магазин

Има нужда от изработката на модерен и бърз онлайн магазин за Вашия бизнес? С дългогодишния си опит в тази сфера ще мога да Ви помогна да изградим идеалния онлайн магазин за нуждите на Вашия бизнес. След кратко събеседване ще разберем дали можем да работим заедно, какви са нуждите на Вашия бизнес, с какво мога да Ви помогна и кои са следващите стъпки, за да постигнем целите Ви.

Индивидуалния подход към Вашите нужди и желания ще помогнат за създаването на перфектното решение, което е приложимо само и единствено за Вашите нужди.

След проведената първоначална среща, в най-кратки срокове ще Ви предоставя 3 примерни дизайна за онлайн магазина Ви, които ще обсъдим, променим и изберем този, който се вписва най-добре във визията Ви. Ще изберем и най-удачната платформа, на която да изградим онлайн магазина Ви. Заедно с това ще получите и план с всички последващи стъпки, за да знаете кога какво може да очаквате.

Ще разполагате с достъп до работните версии на онлайн магазина след всеки завършен етап, за да можем да правим нужните промени още щом открием нуждата от това.

След приключване на проекта, ще Ви обуча как да използвате платформата по най-ефективния и лесен начин. Получавате и гаранция и поддръжка на създадения онлайн магазин.